VUCOMm

Bez autora
Apr 05 2010

Kompanija VUCOMm je specijalizovana za projektovanje rešenja MultiServisnih LAN i WAN mreža upotrebom najnovije generacije komunikacione i IP video sigurnosne opreme. Tri komponente odlikuju način rada kompanije VUCOMm: ISKUSTVO 20 godina iskustva na polju komunikacionih i video sigurnosnih mreža garantuje da je VUCOMM kompanija koja se odlikuje kvalitetom i pouzdanošću koji je potreban najzahtevnijim klijentima. POUZDANOST VUCOMm saradjuje sa specijalizovanim kompanijama koje proizvode profesionalnu video sigurnosnu i komunikacionu opremu. To garantuje da je oprema najvišeg kvaliteta, sa režimom rada 24x7x365. Pouzdana oprema omogućava korisniku da troškove održavanja svede na minimum. PODRŠKA Iskustvo i obučenost inženjera VUCOMm-a, kao i direktna podrška proizvodjača garantuju uspešan rad isporučene opreme. Redovni kontakti sa kupcem stvaraju odnos poverenja koji rezultuje višegodišnjim pouzdanim radom isporučene opreme i zadovoljnim kupcem.

VucommKompanija VUCOMm je specijalizovana za projektovanje rešenja MultiServisnih LAN i WAN mreža upotrebom najnovije generacije komunikacione i IP  video sigurnosne opreme. Tri komponente odlikuju način rada kompanije VUCOMm:

ISKUSTVO
20 godina iskustva na polju komunikacionih i video sigurnosnih mreža garantuje da je VUCOMM kompanija koja se odlikuje kvalitetom i pouzdanošću koji  je potreban najzahtevnijim klijentima.

POUZDANOST
VUCOMm saradjuje sa specijalizovanim kompanijama koje proizvode profesionalnu video sigurnosnu i komunikacionu opremu.  To garantuje da je oprema najvišeg kvaliteta, sa režimom rada 24x7x365. Pouzdana oprema omogućava korisniku da troškove održavanja svede na minimum.

PODRŠKA
Iskustvo i obučenost inženjera VUCOMm-a, kao i direktna podrška proizvodjača garantuju uspešan rad isporučene opreme. Redovni kontakti sa kupcem stvaraju odnos poverenja koji rezultuje višegodišnjim pouzdanim radom isporučene opreme i zadovoljnim kupcem.

Sa dugogodišnjim iskustvom, znanjem i pouzdanošću, kompanija VUCOMm vidi  sebe  kao najbolji izbor na našem tržištu za klijente koji žele kompletna rešenja.

Mobotix
IP sistem video nadzora: Nemačka kompanija Mobotix AG je poznata kao lider u tehnologiji IP kamera i njen decentralizovani koncept napravio je sisteme visoke rezolucije isplativim. U vrlo kratkom vremenskom periodu, Mobotix je zauzeo drugo mesto u Evropi i četvrto mesto u svetu po udelu na tržištu. Mobotix već godinama proizvodi megapixel kamere, i u toj oblasti pozicioniran je kao tržišni lider sa preko 60% udela na tržištu. Revolucionarno rešenje koje je pozicioniralo Mobotix kompaniju tako visko je kamera Q24 – prva nadzorna kamera koja pokriva svih 360° bez “slepih” uglova, idelna za pokrivanje kompletnog hola ili površine uglova zgrade.

Schmid
DSL: Schmid Telecom Watson TDM je GSHDSL.bis je modem koji obavlja prenos signala na postojećem fizičkom vodu (tzv. last mile ili lokalna petlja) od korisnikove lokacije do najbliže lokacije provajdera. Schmid Telecom DSL oprema radi brzinama do 22.4 Mbps na 1/2/3/4 telefonske parice, sa robusnim kvalitetom koji i na najlošijim ili najdužim paricama obezbedjuje pouzdan prenos saobraćaja.


VUCOMM d.o.o.

Naša e-mail adresa je:

Telefon:
+381 (11) 3017 800
+381  (11) 3016 739

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik